Velkommen, gæst! [ Registrér | LoginRSS Feed

 

 

SORØ DENNE ONSDAG FRA KL 12-24.. FRÆK UNGPIGE GODTE SILLE

 • Alder: 24
 • Telefon: 52691505
 • Email: sillesugar@hotmail.com
 • Vagtplan: SORØ DENNE ONSDAG FRA KL 12-24 INFO&BOOKING PÅ TLF 52691505
 • Land: Danmark
 • Region: Sjælland
 • By: SORØ
 • Oprettet: 27. januar 2016 19:48

Beskrivelse

KAN BESØGES ONSDAG FRA KL 12-? I SORØ & STØVRING TORSDAG FRA KL 12-?? BOOK ALLEREDE TID NU PÅ TLF 52691505 :) -------------- SØGER LOKALER I/OMKRING KBH :) -------------- Hej Skat <3 Jeg er bare 24år 164, og 46 perfekt fordelte kg. Jeg er en rigtig lille solbrun sex godte der elsker at forkæle dig og blive forkælet. Jeg har langt farverigt rød hår, der indrammer et gudesmukt ansigt med intense grønne øjne, med et blik der vil gå direkte til de nedre regioner. Fyldige bløde sutte læber, der er klar til at give dig en uforglemmelig fræk omgang fransk og ægte, legesyge, helt perfekt siddende C-Skåls bryster der elsker du sprøjter ud over dem. ;) Jeg har en flad veltrænet mave og en lækker våd, stram glat barberet mis der elsker at blive slikket. Og så har jeg byens mindste drillesyge røv der elsker at modtage sorte kys.;)<3 Jeg er iført frækt lingeri, stramme små kjoler, selvsiddende strømper og tårnhøje stilletter. Jeg kan tilbyde alt inden for det blide. kæreste oplevelser med dejlige våde kys, frække cokctails, dildo show, pige onani, spansk og meget meget mere. Jeg kan også tilbyde at gå ind som slavepige, rollespil, lettere dominas, modtage sorte kys, og give græsk til dig. Men har du en fræk fantasi der ikk lige er blevet nævnt, vil bestille tid eller bare have lidt mere info så giv mig et kald eller en sms på tlf 52691505. Elsker at lære noget nyt, og er åben for næsten alt. Bliver tlf ikk besvaret er det fordi jeg er optaget, så send mig en sms, så jeg kan skrive når jeg er blevet ledig . Jeg er et meget privat og diskret sted, hvor du vil have mulighed for bad både før og efter, samt gode parkerings muligheder :) INTET UDEN KONDOM, KUN SIKKER SEX !!! Telefonen er kun åben for opkald, når jeg er på vagt. Ellers skriv en sms så vender jeg tilbage så snart jeg kan. Telefonsvareren aflyttes ikke. Jeg glæder mig meget til at hører fra dig og forkæle dig. Kæmpe kys <3

Tilbyder

Jeg kan tilbyde alt inden for det blide. kæreste oplevelser med dejlige våde kys, frække cokctails, dildo show, pige onani, spansk og meget meget mere.

Jeg kan også tilbyde at gå ind som slavepige, rollespil, lettere dominas, modtage sorte kys, og give græsk til dig.

Men har du en fræk fantasi der ikk lige er blevet nævnt, vil bestille tid eller bare have lidt mere info så giv mig et kald eller en sms på tlf 52691505.
Elsker at lære noget nyt, og er åben for næsten alt.

ANNONCE ID: 61056a8c18ee65dd

Sponsor links

Du kan kontakte profilen, ved at udfylde felterne herunder

Information om annoncens profil

SilleSugar
 • Oprettet af: SilleSugar
 • Medlem siden: 23. marts 2014

Flere annoncer fra SilleSugar

 • Profilen har ikke flere annoncer
Nyeste annoncer fra SilleSugar »

Få vores gratis nyhedsbrev

Nyheder om frække piger direkte til din mail

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev