Velkommen, gæst! [ Registrér | LoginRSS Feed

 

 

EXCLUSIVE KIRA DENNE TORSDAG FRA KL 11-24 I SORØ

  • Alder: 37
  • Telefon: 53235403
  • Email: Exclusivekira@hotmail.com
  • Vagtplan: HVER TORSDAG FRA KL 11-24 I SORØ. INFO/BOOKING/ADRESSE RING- 53235403
  • Land: Danmark
  • Region: Sjælland
  • Postnummer: 4173
  • By: SORØ
  • Oprettet: 14. april 2016 05:22

Beskrivelse

Hej alle i dejlige mænd ;) JEG ER TIL AT FINDE I SORØ HVER TORSDAG FRA KL 11-24. FOR NÆRMERE ADRESSE RING TIL MIG ;) Lidt om mig.. Jeg er en super dejlig frisk og smilende humørbombe på 37 år, 170 cm og 58 helt perfekt fordelte kg på en 100% naturlig krop. Jeg har skulder langt blond hår som indrammer et gudesmukt ansigt med med de smukkeste grønne øjne, og fyldig dejlig sutte læber der er skabt til en uforglemmelig omgang fransk. Jeg har ÆGTE faste DD-Skåls bryster der elsker at blive sprøjtet på og en stram våd glatbarberet mis ! ;) Jeg er altid i klædt frækt lingeri og lårlange støvler når du bliver modtaget i døren. Jeg har mange forskellig spændende ydelser på menú kortet bla. Alle blide skønne kæreste oplevelser, rollespil, fistfucking til dig, ydmygelse, varme gyldne dråber, pirringsbondage, dominans og meget mere. Har du en oplevelse du godt vil prøve er jeg åben for at prøve nye ting af ;) Mit speciale er (Uddannet i det) : Tantra massage som er en meget nærværende body to body massage-hvor alle dine erogene zoner bliver vækket hvilket gør din udløsning meget mere intens. Med i seancen er en happy ending med nossepirring prostata massage. Mit motto er ALTID : Renlighed, godtid, og sikker sex. KUN SIKKER SEX. INTET UDEN KONDOM !!!!!!! Så skat-står det i forkælelsens tegn, så er det mig du skal besøge. <3 Tidsbestilling er en god ide hvilket du kan gøre på 53235403. Bliver min tlf ikk lige taget er det fordi jeg er optaget, så send en sms så vender jeg tilbage lige så snart jeg er ledig/på arb igen ;) Du er også velkommen til at sende mig en mail. TLFSVAREN BLIVER IKK AFLYTTET. Der er mulighed for bad både før og efter. Dejligt privat sted med god parkerings mulighed. Glæder mig til at forføre dig. En masse varme knus fra Kira. <3

Tilbyder

Jeg har mange forskellig spændende ydelser på menú kortet bla. Alle blide skønne kæreste oplevelser, rollespil, fistfucking til dig, ydmygelse, varme gyldne dråber, pirringsbondage, dominans og meget mere.
Har du en oplevelse du godt vil prøve er jeg åben for at prøve nye ting af 😉

Mit speciale er (Uddannet i det) : Tantra massage som er en meget nærværende body to body massage-hvor alle dine erogene zoner bliver vækket hvilket gør din udløsning meget mere intens.
Med i seancen er en happy ending med nossepirring prostata massage

ANNONCE ID: 483570ec48a072ee

Ingen tags

  

Sponsor links

Du kan kontakte profilen, ved at udfylde felterne herunder

Information om annoncens profil

Flere annoncer fra ExclusiveKira

  • Profilen har ikke flere annoncer
Nyeste annoncer fra ExclusiveKira »

Få vores gratis nyhedsbrev

Nyheder om frække piger direkte til din mail

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev