Velkommen, gæst! [ Registrér | LoginRSS Feed

 

 

Caroline Catwalk

Caroline Catwalk

Tilbyder

Caroline er en virkelig honning sød, ultra smuk blondine babe, der virker lidt genert til at starte med.. MEN dette er kun til start for bag dette smukke udseende gemmer sig en kvinde der godt kan finde kunstskaberne frem og tilfredsstille selv den mest krævende standhaftige mand.

Caroline er en modelhøj, overdreven lækker Playboy model, en proffesional erotisk danser med frække moves…

Hun er meget let antændelig, en sofistikeret og lidenskabelig kvinde på 25 år, der elsker at forføre dig med frække meget intense sex oplevelser med masser af berøring, gensidigt fransk og kæresteoplever.
En halv/hel time med denne drømme-elskerinde kan anbefales, for du vil ikke kunne få nok af hende, når du først er i hendes fantastiske selskab.

Caroline er gudesmuk, med et engleblidt og meget sexet udseende, intense katteøjne, knaldrøde kysselæber, taljelange blonde lokker og perfekte modelmål 172 cm/58 kg, der er fitness trænet med flad mave, flotte elegante danseben, store fyldige ægte bryster og en honningsød stram mis.
Hun er altid i godt humør og meget imødekommende og hun vil hurtigt få dig til at føle dig godt tilpas i hendes meget varme og kærlige selskab.

Opleves kun hos Sg.

KUN SIKKER SEX.

ANNONCE ID: 256516d818952d98

Sponsor links

Du kan kontakte profilen, ved at udfylde felterne herunder

Information om annoncens profil

SG Caroline Catwalk

Flere annoncer fra SG Caroline Catwalk

  • Profilen har ikke flere annoncer
Nyeste annoncer fra SG Caroline Catwalk »

Få vores gratis nyhedsbrev

Nyheder om frække piger direkte til din mail

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev